Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Jubileumjaar 2022

Dit jaar is niet zo maar een jaar voor het Leefstijlnetwerk. Dit jaar bestaan we namelijk 10 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden! 

Wat tien jaar geleden begon als klein netwerk om eerstelijns zorgprofessionals, sport- en beweegaanbieders en zorg- en welzijnsmedewerkers beter met elkaar te verbinden (en zo volwassenen en senioren buurtbewoners beter te kunnen begeleiden naar passend (beweeg)aanbod in hun eigen wijk), is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk met ruim 100 leden.

In de afgelopen jaren is het netwerk steeds steviger gaan staan. Het netwerk is daarom al lang niet meer alleen een netwerk waarbinnen men elkaar weet te vinden, maar organiseert ook eigen events in samenwerking met de leden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de beweegdagen voor buurtbewoners, de Fit in Oost nieuwjaarsborrel, het speciaal ontwikkelde zomer beweegaanbod, de workshop ‘Buurtsportleider volwassenen en senioren’ en inspiratiedagen voor netwerkleden.

Uiteraard bestaat een netwerk door en voor iedereen. Daarom vierden wij ons jubileumjaar samen met jullie! Op donderdag 9 juni was iedereen van harte welkom om mee te vieren, zich te laten inspireren en meer te weten te komen over wat het Leefstijlnetwerk voor jou kan betekenen. Dit deden we door middel van muziek met DJ Nagla en Theo van ’t Hert en met een inspirerende gastspreker: Oud wielrenster Leontien van Moorsel!

Ben jij sport- leider of vrijwilliger, sport- en beweegaanbieder of een andere professional die betrokken is bij het Leefstijlnetwerk? Dan kon je je naast het avondprogramma ook aanmelden voor het middagprogramma. Het middagprogramma stond in het teken van inspiratie en ideeën uitwisselen, tevens gebracht door onze middaggastspreker Olga Commandeur.

We kijken terug op een zeer geslaagde jubileumviering!