Beweegaanbod

Iedereen in Oost kan bewegen, ook met een beperking of minder actieve leefstijl. Wil je bewegen maar weet je niet precies wat er te doen is? Of help je als professional iemand bij het vinden van een passende activiteit? Hier vind je het beweegaanbod per buurt, van fietscursus tot fitgym, van wandelen tot zwemmen en van jeu de boules tot tai chi.

(Een apart overzicht van diverse wandelgroepen in Oost vind je hier.)

LET OP:

MELD JE VOORAFGAAND AAN EEN ACTIVITEIT AAN BIJ DE AANBIEDER (tenzij anders vermeld) EN VOORKOM DAT JE VOOR EEN DICHTE DEUR STAAT. Sta je onverwachts en vervelend genoeg toch voor een dichte deur? Laat ons dit dan weten door te mailen aan info@fitinoost.nl of door te bellen met een van onze sportmakelaars:

  • Marleen van den Heuvel: 06 - 30 16 11 99
  • Milou van der Hoorn: 06 - 38 73 58 20

Ben je beweegaanbieder en staat er informatie over jouw activiteit onjuist vermeld? Of misschien staat jouw activiteit nog niet vermeld op onze site en wil je graag dat we jouw activiteit ook plaatsen? Neem ook dan contact op middels bovenstaande contactgegevens! 

 

 

 

 

Extra informatie

Heeft u deze pagina al eerder bezocht? Dan zou het zo kunnen zijn dat u de pagina even opnieuw moet verversen. Uw internetbrowser onthoudt welke pagina's u heeft bezocht en kan in sommige gevallen automatisch een pagina met verouderde informatie openen. Wilt u er zeker van zijn dat u het meest up to date aanbod ziet? Ververs dan voor de zekerheid uw pagina. Verversen van uw pagina doet u door het net niet gesloten ronde pijltje in uw internetbrowser aan te klikken. Dit ronde pijltje staat rechts naast de pijltjes waarmee u een pagina terug of juist vooruit gaat. 

Beweegagenda

[eo_fullcalendar headerLeft='prev,next today' headerCenter='title' headerRight='month,basicWeek,basicDay' defaultView='basicWeek']