Beweegaanbod

Iedereen in Oost kan bewegen, ook met een beperking of minder actieve leefstijl. Wilt u bewegen maar weet u niet precies wat er te doen is? Of helpt u als professional iemand bij het vinden van een passende activiteit? Hier vindt u het beweegaanbod per buurt, van fietscursus tot fitgym, van zumba tot zwemmen en van tafeltennis tot tai chi. Klik op de knop van uw buurt om de activiteiten te bekijken.

LET OP: Voor de zomerperiode 2020 (6 juli t/m 16 augustus) hebben wij een aangepast aanbod in verband met de zomerstop van diverse activiteiten. Benieuwd naar wat er wel doorgaat? Je vindt het volledige programma hier!

Extra informatie

Heeft u deze pagina al eerder bezocht? Dan zou het zo kunnen zijn dat u de pagina even opnieuw moet verversen. Uw internetbrowser onthoudt welke pagina's u heeft bezocht en kan in sommige gevallen automatisch een pagina met verouderde informatie openen. Wilt u er zeker van zijn dat u het meest up to date aanbod ziet? Ververs dan voor de zekerheid uw pagina. Verversen van uw pagina doet u door het net niet gesloten ronde pijltje in uw internetbrowser aan te klikken. Dit ronde pijltje staat rechts naast de pijltjes waarmee u een pagina terug of juist vooruit gaat. 

Beweegagenda

Laden… Laden…