Beweegaanbod

Iedereen in Oost kan bewegen, ook met een beperking of minder actieve leefstijl. Wil je bewegen maar weet je niet precies wat er te doen is? Of help je als professional iemand bij het vinden van een passende activiteit? Hier vind je het beweegaanbod per buurt, van fietscursus tot fitgym, van wandelen tot zwemmen en van jeu de boules tot tai chi.

LET OP:

IN VERBAND MET DE LOCKDOWN WELKE IS INGEGAAN OP 15 DECEMBER 2020 VINDT ER MOMENTEEL GEEN AANBOD UIT HET ONDERSTAANDE COVID-19 BEWEEGAANBOD PLAATS. Wil je meer informatie over een activiteit? Schroom dan niet om contact op te nemen met de aanbieders!

Wat gedurende de lockdown WEL doorgaat, zijn de diverse wandelgroepen waarbij er op veilige wijze (passend binnen de maatregelen!) samen gewandeld kan worden. Je vindt ze hieronder in het overzicht. 

(Het wandelgroepenoverzicht is hier te downloaden)


Gedurende COVID-19 vindt er een aangepast beweegaanbod plaats. Dit betekent dat de gebruikelijke beweegkalender tijdelijk is komen te vervallen. Alle hieronder in het overzicht vermelde activiteiten gaan op veilige wijze door. Onder aan het overzicht vind je de adressen van alle locaties.

Het is momenteel verplicht om je vooraf aan te melden bij een activiteit.

Wil je het beweegaanbod in een grotere versie zien of deze downloaden om bijvoorbeeld uit te printen? Klik dan hier.

Veel beweegplezier gewenst!

 

 

 

 

Extra informatie

Heeft u deze pagina al eerder bezocht? Dan zou het zo kunnen zijn dat u de pagina even opnieuw moet verversen. Uw internetbrowser onthoudt welke pagina's u heeft bezocht en kan in sommige gevallen automatisch een pagina met verouderde informatie openen. Wilt u er zeker van zijn dat u het meest up to date aanbod ziet? Ververs dan voor de zekerheid uw pagina. Verversen van uw pagina doet u door het net niet gesloten ronde pijltje in uw internetbrowser aan te klikken. Dit ronde pijltje staat rechts naast de pijltjes waarmee u een pagina terug of juist vooruit gaat. 

Beweegagenda

Laden… Laden…