Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Fit in Oost maand

Speciaal voorafgaand aan ons jubileumfeest vindt van 16 mei t/m 19 juni 2022 de Fit in Oost maand plaats. Tijdens deze maand kan je bij diverse aanbieders gratis proeven van hun beweegaanbod. Wil je graag dansen of liever een keer meedoen met outdoor fitness? Misschien heb je altijd al een keer judo willen proberen of heeft zumba of aerobics meer jouw voorkeur? Welke activiteit jouw interesse ook heeft gewekt: De Fit in Oost maand is HET moment om ‘m gratis uit te proberen!

Extra leuk: Meld je je tijdens de Fit in Oost maand aan voor een beweegactiviteit, dan maak je ook nog eens kans op een prijzenpakket t.w.v. 50,- !

SPELREGELS: 

  1. Kies een beweegactiviteit uit het onderstaande aanbod.*
  2. Meld je aan bij de desbetreffende aanbieder.
  3. Wil je kans maken op het prijzenpakket? Meld je dan naast bij de aanbieder ook aan via info@fitinoost.nl en vermeld daarbij welke activiteit je gaat uitproberen tijdens de Fit in Oost maand.
  4. Doe gratis mee met de door jouw gewenste beweegactiviteit en beleef plezier!
  5. Na 19 juni nemen wij contact op met de winnaar!

* Wil je tijdens de Fit in Oost maand meerdere beweegactiviteiten uitproberen en kans maken op het prijzenpakket? Dan geldt jouw naam als ‘lot’ voor het kans maken op de prijs. Het aantal activiteiten waaraan je deelneemt heeft dus géén invloed op het kans maken op het pakket.

Heb je een vraag? Stuur ons dan een mailtje aan info@fitinoost.nl of neem telefonisch contact op met onze sportmakelaars Milou (06 – 38 73 58 20) of Marleen (06 – 30 16 11 99).