Beweegaanbod Indische buurt

Iedereen in Oost kan bewegen, ook met een beperking of minder actieve leefstijl. Wil je bewegen maar weet je niet precies wat er te doen is? Of help je als professional iemand bij het vinden van een passende activiteit? Hier vind je het beweegaanbod per buurt, van fietscursus tot fitgym, van wandelen tot zwemmen en van jeu de boules tot tai chi.

(Een apart overzicht van diverse wandelgroepen in Oost vind je hier.)

LET OP:

MELD JE VOORAFGAAND AAN EEN ACTIVITEIT AAN BIJ DE AANBIEDER (tenzij anders vermeld) EN VOORKOM DAT JE VOOR EEN DICHTE DEUR STAAT. Sta je onverwachts en vervelend genoeg toch voor een dichte deur? Laat ons dit dan weten door te mailen aan info@fitinoost.nl of door te bellen met een van onze sportmakelaars:

  • Marleen van den Heuvel: 06 – 30 16 11 99
  • Milou van der Hoorn: 06 – 38 73 58 20

Ben je beweegaanbieder en staat er informatie over jouw activiteit onjuist vermeld? Of misschien staat jouw activiteit nog niet vermeld op onze site en wil je graag dat we jouw activiteit ook plaatsen? Neem ook dan contact op middels bovenstaande contactgegevens! 

Moderne dans 40+

De Meevaart Balistraat 48a, Amsterdam, Nederland

Sophia hanteert verschillende lestarieven. Zo blijven haar lessen voor iedereen toegankelijk. Standaard tarieven: Proefles                    €    8 5-lessenkaart       

Zie toelichting
Evenementenreeks Slimmer sterk 50+

Slimmer sterk 50+

Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101, Amsterdam, Nederland

Inloop vanaf 13:15u Kosten: 2,- per keer Deze activiteit is een "cognitieve fitness" activiteit. Dit houdt in dat je naast het in beweging brengen van je lijf ook aandacht besteed

€2