Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Altijd een beweegactiviteit in jouw buurt met onze beweegagenda’s per wijk

We hebben er achter de schermen weer heel erg hard aan gewerkt: Het up to date krijgen van het beweegaanbod voor het nieuwe seizoen! Inmiddels kunnen we zeggen dat zo goed als alle wijzigingen zijn doorgevoerd.

Onze beweegagenda’s zijn ingedeeld per wijk. Zo zie je snel en gemakkelijk aan welke activiteiten je in jouw buurt mee kan doen. Doe bijvoorbeeld mee met een loop- en wandeltraning in de Indische Buurt, kom dansen bij Cruquius of kom als mantelzorger kickboksen in Oud Oost. Er is een groot aanbod met zo veel als mogelijk voor een ieder wat wils!

Het uitgebreide beweegaanbod vind je hier.

We wensen iedereen een mooi, gezond en sportief seizoen en hopen dat de beweegagenda er aan kan bijdragen om een voor jou passende activiteit te vinden. Plezier in bewegen zorgt er immers voor dat we het volhouden en de voordelen van in beweging komen kunnen ervaren.

(Ben je een sport- en beweegaanbieder en wil je jouw activiteit ook vermelden in de beweegagenda(‘s)? Stuur dan een mailtje aan info@fitinoost.nl en kom in contact met onze sportmakelaars Marleen van den Heuvel en Milou van der Hoorn!)