Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter sport mee met Golden Sports

Nu de zomerperiode er voor de meeste mensen weer op zit, is het tijd om met elkaar aan een nieuw gezond en sportief seizoen te beginnen. En wie kan daar beter het spits mee afbijten dan Maarten Poorter: Lid van het dagelijks bestuur in Stadsdeel Oost.

Maarten Poorter, met het onderwerp ‘sport’ in zijn politieke portefeuille, bracht afgelopen week een bezoek aan de GoldenSports activiteit op het Makassarplein. En gelukkig begreep Maarten dat een bezoekje natuurlijk niet compleet was zonder zelf ook even sportief mee te doen!

Na afloop kregen deelnemers aan de activiteit de gelegenheid om eventuele vragen te stellen aan de stadsdeelvoorzitter. Een ding kwam duidelijk naar voren in deze gesprekjes: Maarten is onder de indruk van de vele beweegactiviteiten die Oost rijk is. Hij maakt zich er dan ook hard voor dat mooie sportactiviteiten zoals deze structureel doorgang moeten kunnen vinden. Als dat geen mooie start is van een nieuw sportief seizoen!

Wil jij net als Maarten ook een keer meedoen met de GoldenSports activiteit op donderdag van 10:30 – 11:30 uur op het Makassarplein? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@goldensports.nl of bel met 06-14283490.

(Meer beweegactiviteiten in Amsterdam Oost vind je via het beweegaanbod op de website. Neem in verband met corona voorafgaand aan deelname altijd contact op met de desbetreffende activiteit.)