Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Met welke buitenactiviteit geniet jij van de stralende zon?

We kunnen er niet omheen: De zon straalt volop en dat zorgt er na een aantal grauwe weken voor dat veel van ons de buitenlucht weer opzoeken. Bijvoorbeeld om (actief) te wandelen, maar ook om te bewegen in een park of de pleintjes in je eigen wijk.

Hoe maak jij “gebruik” van de zon? Zoek je de zon op om buiten actief te zijn of zoek je misschien juist heel bewust de ontspanning op? Ben jij een binnensporter of grijp je elke kans aan om in de buitenlucht aan je fitheid te werken?

Vind jij het sporten en bewegen in de buitenlucht heerlijk, maar ben je nog opzoek naar een passende activiteit? Kijk dan eens in onze beweegagenda! Deze is gevuld met diverse activiteiten zoals GoldenSports , fietslessen, wandelgroepen, bootcamps en meer. Onze agenda is ingedeeld per wijk. Zo vindt je gemakkelijk wat er in jouw buurt te doen valt!

Weetje: Door het licht buiten krijgt je lichaam vitamine D binnen. Deze vitamine zorgt ervoor dat je lichaam bepaalde stoffen zoals calcium en magnesium beter uit voeding kan opnemen wat uiteindelijk weer zorgt voor betere groei van je botten, tanden en spierweefsel. Buiten bewegen is dus een win-win situatie!