Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Kick off van de Fit in Oost maand

Het is oktober en dat betekent dat de Fit in Oost maand van start is gegaan. Een maand vol beweging speciaal voor onze 50+ bewoners in Amsterdam-Oost!

Een gezonde leefstijl kent veel voordelen, juist nu, in tijden van corona. Beweging zorgt ervoor dat we ons beter voelen en dat we minder vaak ziek zijn.

Oktober 2020 staat daarom in het teken van fit zijn. Speciaal hiervoor organiseren we voor 50-plussers in Amsterdam-Oost de ‘Fit in Oost maand’.

Tijdens deze maand ontdek je op een veilige manier welk sportaanbod in de buurt bij jouw past, ontvang je beweegtips voor thuis en leer je meer over gezonde voeding. Door samen te bewegen kom je bovendien in contact met andere buurtbewoners én maak je kans op een mooi prijzenpakket.

Doe ook mee en ga fit en gezond het najaar in!

Zo doe je mee:

Je kan de ‘Fit in Oost maand’ volgen via onze website en social media. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste berichten en neem een kijkje bij ons corona-veilige beweegaanbod. Aanmelden voor beweegactiviteiten is verplicht i.v.m. corona.

Winactie

Wil je meedoen met de winactie en daarmee kans maken op een prijzenpakket t.w.v. 50,- met producten uit winkels in Amsterdam Oost? Meld je dan via info@fitinoost.nl aan voor een activiteit uit het beweegaanbod. Aan het einde van de Fit in Oost maand maken we de winnaars bekend!

Heeft u geen mail, maar wilt u wel kans maken op het prijzenpakket? Bel dan met sportmakelaar Milou via 06-38735820.

Let op: Naast aanmelding via info@fitinoost.nl waarbij je kans maakt op het winnen van het prijzenpakket, is een aanmelding bij de gewenste activiteit in verband met corona verplicht.