Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Honderd enthousiaste buurtbewoners in beweging tijdens de beweegdag

Als we zeggen dat we blij waren dat we weer mochten, dan kunnen we ook gelijk zeggen dat dat een groot understatement is. Want wat hebben we ontzettend genoten van de afgelopen Beweegdag & Fit test!

Afgelopen maandag mochten we maar liefst honderd buurtbewoners verwelkomen in sporthal Wethouder Verheij. In de ruim opgezette sporthal konden zij kennismaken met een deel van de diverse sporten die Oost rijk is. Tai chi, tafeltennis, stoelyoga, moderne dans en bewegen op muziek. Het zijn zo maar wat voorbeelden van activiteiten! Meerdere bewoners die een activiteit op de beweegdag hebben uitgeprobeerd, hebben zich na afloop via de sportmakelaars zelfs direct opgegeven voor de vervolglessen. "Zien bewegen, doet bewegen!" aldus een van de deelnemers.

Naast het uitproberen van de diverse beweegactiviteiten, kan je tijdens de beweegdag ook altijd je fitheid laten testen. Dit jaar organiseerden we ook voor het eerst een teaser van de aankomende workshop 'Buurtsportleider volwassenen en senioren'. Er zijn daarom deze afgelopen beweegdag niet alleen buurtbewoners geënthousiasmeerd om een stap richting een gezondere leefstijl te zetten, maar ook buurtbewoners die zich hebben aangemeld voor de workshop. Wie weet zie jij jouw buur dus binnenkort wel terug in de rol van sportleider!

Last but not least kwam ook onze 'huisdiëtist' Sameh Gabriël van Fit Food langs voor het geven van een presentatie over gezonde voeding. "Vaak zijn het de kleine veranderingen die al een groot verschil kunnen maken.", reageerde een bezoeker.

De dag werd gezamenlijk afgesloten met een gezonde lunch in de kantine van de sporthal. Wat hebben we er tijdens deze dag ontzettend van genoten om jullie allemaal weer te kunnen zien! Kijken jullie net als wij alweer uit naar de volgende beweegdag? Noteer dan alvast vrijdag 25 februari 2022 in je agenda! Gelukkig hoef je ook voor die tijd niet stil te zitten en kan je volop activiteiten uitproberen uit ons beweegaanbod. Bekijk de beweegagenda per buurt hier!

Heb je meer interesse in het begeleiden van beweegactiviteiten voor volwassenen en senioren? Dan kan je je nog aanmelden voor de workshop buurtsportleider volwassenen en senioren! Lees hier meer informatie over de workshop en/of mail alvast naar info@fitinoost.nl . Onze sportmakerlaars nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Let op: De workshop start al op zaterdag 30 oktober. Wees er dus snel bij!

We bedanken iedereen die de beweegdag tot een groot succes heeft gemaakt en kijken er naar uit elkaar te blijven ontmoeten in Oost!