Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Controleer je aanbod in onze beweegkalender en houd het aanbod up to date

We doen er vanuit Fit in Oost alles aan om het beweegaanbod in de diverse buurten van Oost zo up to date als mogelijk te houden op onze website. Maar naast dat onze sportmakelaars met regelmaat een check doen, hebben we hier natuurlijk ook de hulp van de sport- en beweegaanbieders bij nodig.

Ben jij een sport- en beweegaanbieder in Oost waarvan het aanbod vermeld staat in onze beweegkalender? Grijp februari dan aan om te controleren of de gegevens van je activiteit nog kloppen! Wijzigingen doorvoeren kan door een mail te sturen aan info@fitinoost.nl . Dan zorgen wij er voor dat je aanbod snel weer up to date vermeld staat!

Heb jij een (toegankelijke!) activiteit in Oost die nog niet in onze kalender staat? Ook dan kan je mailen aan info@fitinoost.nl en zorgen wij er voor dat jouw activiteit onderdeel van de beweegkalender wordt.

Zorg jij er samen met ons voor dat onze buurtbewoners gebruik kunnen maken van een actuele beweegkalender met aanbod uit de buurt?!

Weetje: Ook de diverse aanbieders uit Oost maken gebruik van de beweegkalender om buurtbewoners door te verwijzen naar aanbod in de wijk. Naast voor buurtbewoners is het dus ook voor aanbieders belangrijk dat de kalender actueel blijft!