Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Bewegen kan ook in deze tijden gelukkig nog steeds, maar voorkom dat je voor een dichte deur staat!

Hoewel we op dit moment weer te maken hebben met aangescherpte maatregelen, blijft sporten gelukkig nog steeds mogelijk. Omdat sportgelegenheden verplicht zijn vanuit de overheid om hun deuren om 17:00 uur te sluiten, kan dit wel invloed hebben op de activiteit. Sommigen activiteiten kunnen hierdoor misschien helaas niet doorgaan terwijl andere activiteiten hun tijden hebben kunnen wijzigen. Heb je in ons beweegaanbod een activiteit gevonden, bel dan altijd eerst naar de aanbieder. Zo voorkom je dat je voor een dichte deur komt te staan!

Ben jij sport- en beweegaanbieder, dan kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om beweegmogelijkheden te creëren in deze tijd. Wil jij hierover sparren of heb je vragen, neem dan contact op met een van onze sportmakelaars:

  • Marleen van den Heuvel: 06 – 30 16 11 99
  • Milou van der Hoorn: 06 – 38 73 58 20
  • E-mail: info@fitinoost.nl

Ben jij of ken jij iemand die in deze tijden wel graag wil (blijven) bewegen, maar zich liever niet aansluit bij een beweeggroepje in een binnenruimte? Wellicht is deelnemen aan een van de wandelgroepen dan een idee. Je vindt hier een overzicht van de wandelgroepen. Ook voor de wandelgroepen geldt dat aanmelden op dit moment verplicht is.

We steken iedereen in deze bijzondere tijden een hart onder de riem en hopen er samen voor te zorgen dat we met elkaar Fit in Oost kunnen blijven!