Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Volop corona veilig beweegaanbod in Oost

Afgelopen week werd bekend dat de maatregelen die de laatste twee weken golden weer zijn ingetrokken. Dat is goed nieuws, want naast dat dat natuurlijk betekent dat het aantal besmettingen is gedaald, betekent het ook dat we weer samen mogen komen om te sporten! Natuurlijk alles veilig op 1.5 meter afstand van elkaar en met daarin de huidige geldende maatregelen in acht genomen. Veiligheid voorop!

Ben jij nog opzoek naar een passende beweegactiviteit? Dan hebben wij hebben online een prachtig beweegaanbod voor je klaarstaan. Natuurlijk volledig coronaproof! Kom bijvoorbeeld eens meewandelen met een van de vele wandelgroepen, ontdek of Tai Chi wat voor jou is of doe mee met een pilatesles.

Blijf je liever thuis? Geen zorgen, want ook dan kan je blijven bewegen! In het overzicht zijn namelijk ook diverse online beweegactiviteiten te vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal te doen valt in Oost? Bekijk hier dan snel het aanbod en vind een activiteit die aansluit bij jouw wensen!