Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Zomerperiode!

De zomerperiode is aangebroken! We zijn benieuwd: Wat doen jullie in deze periode? Blijf je in eigen land of ben je wellicht toch te vinden in het buitenland?

Voor de thuisblijvers is er gelukkig genoeg te doen in eigen land, maar ook in eigen stad. Volwassenen en senioren kunnen bijvoorbeeld heerlijk blijven sporten met het speciaal gemaakte ‘zomerbeweegaanbod’. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je vindt het volledige zomeraanbod hier! Jeugd en jongeren kunnen gebruik maken van het programma Midzomer Mokum.

Ook vanuit het Leefstijlnetwerk nemen we even wat gas terug. Dat betekent dat je de aankomende weken wat minder van ons zal zien op onze social media en website en we misschien iets langzamer zijn met het reageren op mailtjes. Maar niet getreurd, want achter de schermen werken we aan de start van een nieuw seizoen vol aan Fit in Oost activiteiten! Vanaf 26 juli zijn onze sportmakelaars Marleen van den Heuvel en Milou van der Hoorn weer terug van vakantie. Wil je met hen in contact komen? Schroom dan niet om contact met hen op te nemen:

Ook kan je altijd een mailtje sturen aan info@fitinoost.nl

We wensen iedereen een fijne, zonnige en gezonde zomer toe en kijken uit naar een nieuw sportief seizoen met elkaar!