Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Meld je aan voor de workshops en word sportleider in Oost (start oktober 2020)

Heb jij affiniteit met bewegen, ben je minimaal 16 jaar oud, woonachtig in Oost en lijkt het je leuk om andere buurtbewoners in beweging te brengen? Dan is een van sportleider workshops misschien wel iets voor jou!

In oktober start zowel de workshop ‘leider sportieve recreatie’ als de workshop ‘buurtsportleider volwassenen en senioren’. De eerst genoemde workshop richt zich op het in beweging brengen van de doelgroepen jeugd (6-12 jaar) en jongeren (13+). Bij de tweede workshop leer je beweegsituaties creëren voor volwassenen en senioren. Tijdens beide workshops leer je onder andere praktische lesgeefvaardigheden, het opbouwen  van en inhoud geven aan een les en het neerzetten van een veilige beweegsituatie.

Op dinsdag 29 september vindt er voor de workshop ‘buurtsportleider volwassenen en senioren’ van 19:00 – 20:30 uur een informatieavond plaats in het Stadsloket Oost (Oranje-Vrijstaatplein 2).

Wil je meer informatie over de workshops bekijk dan hier snel onze pagina ‘opleidingen . Daar vind je de flyers van de workshops en alle contactgegevens voor meer informatie.

Wie weet zien we jou binnenkort terug als sportleider in Oost?!