Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Wees welkom op het slotevent van “Leven in je buurt” en laat je inspireren door het avontuur van beweging, muziek en verbinding in de wijk

Dat de tijd vliegt is een feit: Begin april startte PRA Muziektheater in samenwerking met Dynamo Amsterdam het “Leven in je buurt” project. Een project wat oude en nieuwe, jonge en oude buurtbewoners, met elkaar in verbinding brengt door middel van muziek- en dansworkshops. Iedereen was welkom om mee te doen waarbij ervaring op het gebied van muziek en dans niet nodig was.

Inmiddels loopt dit prachtige verbindende project alweer op haar einde. Maar dat laten de deelnemers en organisatoren natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Daarom is iedereen op woensdagmiddag 24 mei van harte welkom om naar het feestelijke slotevent te komen in de Muiderkerk. Tijdens deze middag laten de deelnemers door middel van een presentatie en een fototentoonstelling zien welke avonturen zij de afgelopen weken met elkaar hebben mogen meemaken.

Iedereen is van harte welkom bij het slotevent om te komen kijken, ervaren en ontmoeten. Meld je vooraf wel even aan door een mailtje te sturen aan buurt@pramuziektheater.nl .

Tijd: 15:30u

Locatie: Muiderkerk, Linnaeusstraat 37

Kosten: Geen

Wil je voorafgaand aan het slotevent meer informatie over het “Leven in je buurt” avontuur? Neem dan een hier een kijkje en geniet mee van (een deel van) de belevenissen!