Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Wandel mee met ‘Halfuurtje Door Je Buurtje’ tijdens Wereld Diabetesdag op 14 november

Wellicht herinner je het nog. Twee jaar geleden deden we samen met diverse wandelgroepen uit Oost nog mee met de Nationale Diabetes Challenge in het Olympisch Stadion. Dat ligt dit jaar natuurlijk wel even anders met COVID-19, maar gelukkig heeft de initiatiefnemer ‘Bas van de Goor Foundation‘ een vervangend event bedacht. Want wandelen kan gelukkig altijd!

Deze zaterdag kan je “samen” met duizenden anderen in beweging komen tijdens ‘Wereld Diabetesdag’ door mee te wandelen met “Halfuurtje Door Je Buurtje“. Zo kom je en lekker in beweging en wordt er aandacht gevraagd voor diabetes en een gezonde leefstijl. Extra leuk: Hou je je wandelactiviteit bij via de ‘SamenGezond-app’? Dan staat er na afloop van je wandeling een kleine verrassing voor je klaar! Deelname is gratis.

Wil je zaterdag ook mee wandelen? Meld je dan hier aan via “Halfuurtje Door Je Buurtje”. Voorafgaand aan de wandeling kan je ook alvast 10 wandeltips bekijken die de ‘Bas van der Goor Foundation’ geeft om goed voorbereid op pad te gaan.

Wij duimen zaterdag voor mooi wandelweer!