Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Voeding, beweging en ontspanning in het Oostenlijk Havengebied

Oost is weer een nieuwe activiteit op het gebied van een gezonde leefstijl rijker! Sinds kort geeft Henna Charry op dinsdagen en vrijdagen verschillende activiteiten in de sportzaal aan de J.F. van Hengelstraat in het Oostenlijk Havengebied:

Wil je opnieuw leren bewegen na een ongeval? Wil je bewegen met een chronische aandoening of beperking? Of wil je na een lange tijd weer bewegen en is de sportschool geen optie? Dan zijn deze lessen zeker iets voor jou! 

De lessen zijn speciaal ontwikkeld door een ex-danseres en ervaringsdeskundige die na 20 jaar immobiliteit de weg heeft hervonden naar een gezonder, fitter, energieker en voller leven door een nieuwe kijk op een andere manier van omgaan met voeding, beweging en ontspanning. 

Het programma is 2x per week op dinsdag- en vrijdagavond voor 20 weken. Voor de opbouw en continuïteit is het beter de eerste 10 weken zo wel op de dinsdag en de vrijdag de lessen bij te wonen. 

Dinsdag 19:00 – 20:00 uur Take 5 danslessen voor herstel van de fysieke balans. 
Nieuw ontwikkelde bewegingstraining ter verminderen van pijnklachten o.a. bij chronische aandoeningen. De nadruk ligt op oefeningen in een zittende en/of liggende houding waarbij de druk op gewrichten wordt vermeden. 

Vrijdag 20:00 – 21:00 uur Buikdanslessen voor het herstel van energiebalans.
Deze lessen worden deels zitten uitgevoerd. 

Vrijdag 20:00 – 21:00 uur Zumbalessen voor herstel van de conditiebalans.
Bij deze lessen ligt de frequentie en nadruk van bewegen op individueel niveau. 

Locatie: Sportzaal aan de J.F. van Hengelstraat 100, 1019 DC Amsterdam 

Kosten: 3.00 euro per les

Meer informatie over de activiteit? Neem contact op met Henna:
vboinohg@gmail.com / 06-38122472