Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Corona veilig volleyballen in het park met vereniging Vrij Spel

Wie volleyballen voornamelijk uit de zaal kent, heeft het mis. Want bij Volleybalvereniging Vrij Spel bieden ze ook buiten lessen aan. En het goede nieuws is: Ze zijn sinds deze week weer begonnen. Helemaal gratis en helemaal corona veilig!

Trainer Stefan heeft tijdens zijn volleybaltraining in het Oosterpark overal rekening mee gehouden. Zo ben je als sporter verplicht om handschoenen (bijvoorbeeld hardloophandschoenen met grip) te dragen, speel je in ploegenopstelling en geven duidelijke lijnen en pionnen aan tot waar je kan bewegen. Op deze manier is het mogelijk om tijdens het spel ten alle tijden de 1.5 meter afstand tot elkaar te bewaren. 

Heb je ook zin om lekker in de buitenlucht te bewegen door middel van een potje volleybal? Geef je dan op voor de trainingen op woensdagavond 19:00 uur of zondagmiddag 17:00 uur. Aanmelden vooraf is verplicht en kan door een smsje of WhatsAppberichtje te sturen aan Stefan via nummer 06-54278507. (zowel bestaande leden als niet leden kunnen zich aanmelden voor de gratis training!

Wil je kijken hoe Stefan de trainingen veilig vormgeeft? Bekijk dan alvast het onderstaande filmpje. 

 

Veilig sporten in het Oosterpark met volleybalvereniging Vrij Spel