Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

UITNODIGING 16 mei: Netwerkbijeenkomst voor netwerkpartners van het Leefstijlnetwerk

Een netwerk bouwen we samen. Daarom nodigen we onze netwerkpartners van harte uit voor de eerstvolgende netwerkbijeenkomst van het Leefstijlnetwerk Amsterdam Oost op dinsdag 16 mei!

Met ditmaal als thema “Gezonde leefstijl” delen we wat er op dit moment in de wijk gebeurt en geven we aandacht aan welke events er binnenkort zullen plaatsvinden in de wijk. Als vanzelfsprekend is er tijdens de bijeenkomst volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen.

  • Datum: Dinsdag 16 mei 2023
  • Tijd: 17:00 – 19:30u (inloop tussen 17:00 – 17:30u met soep en brood)
  • Locatie: Oosterparkhuis, Derde Oosterparkstraat 159
  • Kosten: Geen

Laat je, in verband met de catering, even weten of je er bij bent? Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@fitinoost.nl of door te bellen/appen naar onze sportmakelaar Marleen van den Heuvel via 06 – 30 16 11 99 .

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

WEETJE: De netwerkbijeenkomst vindt plaats in het compleet vernieuwde Oosterparkhuis, het voormalige Buurtcentrum Oosterpark. Na de metamorfose is deze mooie locatie van Dynamo amper terug te herkennen, maar tijdens de netwerkbijeenkomst wordt iedereen van harte uitgenodigd voor een rondleiding. Inspiratie en versteld staan gegarandeerd!