Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Terugblik: Inspiratiebijeenkomst “Diversiteit” 14 november

Vorige week verzamelden diverse professionals op het gebied van een gezonde leefstijl zich in Grand Café Genieten voor de jaarlijkse inspiratiebijeenkomst van het Leefstijlnetwerk.

Najat verzorgde een heerlijke gezonde en kleurrijke maaltijd en Marten Bos, Anette van Blijenburgh en Bibi Ranis lieten de professionals kennismaken met verschillende workshops: Werken met de methodiek van de “diversiteitskaarten”, een workshop lachen en een workshop over leuke vormen van kennismaken.

Naast het volgen van verschillende workshops om jezelf te inspireren, is de inspiratiebijeenkomst ook altijd een gelegenheid voor professionals (ook wel de netwerkleden genoemd) om elkaar te ontmoeten en nieuwe verbindingen te leggen. Netwerkleden worden daarnaast uitgenodigd om zelf actief mee te denken over de onderwerpen die zij graag zouden terug willen zien tijdens de bijeenkomsten en vergaderingen vanuit het Leefstijlnetwerk. Opgehaalde onderwerpen van de afgelopen bijeenkomst waren onder andere hoe er meer mannen bij het netwerk betrokken konden raken, hoe de paramedici nog beter bereikt zouden kunnen worden en hoe er om kan worden gegaan binnen een gezonde leefstijl met stress en ontspanning en eenzaamheid.

Voor de volgende inspiratiebijeenkomst in het nieuwe jaar gaan we deze opgehaalde wensen van de netwerkleden verwerken in de inhoudelijke programmering! Voor nu kijken we terug op een inspiratiebijeenkomst met wellicht een kleine groep, maar met interessante en belangrijke uitkomsten waar we nader met elkaar op hebben kunnen ingaan.

Tot in het voorjaar van 2020!