Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Sportinstuif gemist? Kom voor de herkansing tijdens de beweegdag!

Heb jij de sportinstuif van afgelopen dinsdag in het kader van de ‘Week van de ontmoeting’ gemist, maar had je deze eigenlijk wel graag willen bijwonen? Wees dan niet getreurd en kom gezellig naar de herkansing tijdens de ‘Beweegdag en Fit Test’ op maandag 18 oktober!

Tijdens de beweegdag krijg je de kans om (gratis) te proeven van het beweegaanbod in jouw wijk. Denk bijvoorbeeld aan tai chi, moderne dans, tafel tennis en gymnastiek. Nieuwsgierig hoe het met je fitheid gesteld staat? De fittest geeft je tijdens de dag inzichten!

Natuurlijk draait een gezonde leefstijl altijd om meer dan alleen bewegen. Daarom kan je tijdens de beweegdag ook een presentatie van een diëtist bijwonen over gezonde voeding. Heb je de smaak van het bewegen te pakken en lijkt het je leuk om ook anderen te motiveren om in beweging te komen? Overweeg dan of de workshop ‘Buurtsportleider volwassenen en senioren’ iets voor jou is. Tijdens de beweegdag leggen we je graag meer uit over wat deze workshop inhoudt en kan je je bij interesse gelijk opgeven om deel te nemen.

Ben je inmiddels overtuigd dat je de aankomende beweegdag niet wilt missen? Bekijk dan snel de flyer hieronder en meld je aan!