Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Spanning van LSR-cursisten resulteerde in een geslaagd sport, spel en ontspanningsevenement

Afgelopen zaterdag vond er in de Wethouder Verheijhal het “Lekker in je vel met sport en spel evenement” plaats. Het evenement was niet alleen een sport-, spel- en ontspanningsmiddag voor volwassenen en senioren uit de wijk, maar tegelijkertijd ook een examenopdracht voor LSR-cursisten (Leider Sportieve Recreatie)!

De spanning zat er voor de cursisten aan het begin van de dag goed in, maar de ergste spanning verdween al snel toen bleek dat het evenement op rolletjes liep. Tientallen buurtbewoners uit Oost kwamen met een sportbuddy of alleen naar het evenement toe en beleefden naar eigen zeggen “een erg plezierige middag!”. In een aantal gymruimtes werd totale ontspanning beleefd bij de Chi-Kungles, yogasessie en de heerlijke stoelmassage. In andere ruimtes werd er flink gezweet door de ritmische beweeglessen, aerobics en Fifty Fit gym. Voor de mensen die minder behoefte hadden aan beweging, maar wel opzoek waren naar ontspanning was er de mogelijkheid om kennis te maken met de bridgesport of om aan te sluiten bij de bingo. Ook aan de gezonde trek tussendoor was gedacht. Bezoekers werden verwend met gezonde cateringhapjes en een drankje van cateraar Amira.

“Wat goed dat dit allemaal zo samen in één evenement speciaal voor deze doelgroep wordt georganiseerd!”, was een reactie van een van de bezoekers. Complimenten aan de LSR-cursisten die deze mooie middag in Oost voor onze buurtbewoners hebben neergezet!