Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Slow flow lessen in het Brinkhuis speciaal voor mantelzorgers

Wellicht herken je het als mantelzorger. Je helpt een naaste omdat je het wil, maar soms ook omdat het niet anders is. Misschien haal je er veel betekenis uit, misschien valt het je wel veel vaker heel zwaar. Nederland kent in totaal 5,5 miljoen mantelzorgers die in allerlei vormen en voor diverse duur zorgdragen voor een ander. Hoogtijd om al deze (vaak onzichtbare) helden in het zonnetje te zetten tijdens de nationale week van de mantelzorg!

Mantelzorgers, partners van en andere geïnteresseerden zijn daarom van harte welkom op vrijdag 12 november in het Brinkhuis om van 13.30 – 14.30 uur mee te doen aan de Slow Flow les: Een creatieve dansles voor iedereen, gegeven door de docenten van Stichting Dance Connects.

Slow Flow is een gevarieerde dansles die makkelijk te volgen is. Je kunt zowel staand als zittend meedoen.
Er wordt gedanst in een ontspannen sfeer met aandacht voor houding, ritme, beweging en creativiteit.
Je leert je te concentreren op je lichaam, je adem en het ritme van de beweging en er is ook ruimte voor vrij dansen en improvisatie.

We dansen op muziek uit heel de wereld, van vroeger en van nu, en maken er samen een klein dansfeestje van, waar iedereen op eigen niveau aan kan deelnemen. De les is bij uitstek geschikt voor mensen die minder mobiel zijn, maar toegankelijk voor iedereen.

Gun jij jezelf een ontspannen momentje en wil jij hier bij zijn? Je kunt je aanmelden via info@danceconnects.nl of door te bellen naar 06 – 19 16 49 26.

Locatie: Brinkhuis, Landbouwstraat 63 (Betondorp)

Bron: Artikel ‘5 miljoen Nederlandse mantelzorgers feiten en cijfers‘ van Movisie.