Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Samen bewegen in de buitenlucht met GoldenSports

Samen binnen in sportscholen bewegen mag nog niet, maar buiten sporten (op 1.5 meter afstand van elkaar) mag gelukkig wel. En laat dat nou net hetgeen zijn waar GoldenSports altijd al heel erg goed in is!

Sinds eind mei worden er weer fysieke lessen in de buitenlucht gegeven. Voor de mensen die nog niet mee kunnen doen met de fysieke lessen, blijft GoldenSports de aankomende weken ook online trainingen delen. Ben je wel in de gelegenheid om fysiek een les bij te wonen, dan kan je op de volgende momenten in Amsterdam Oost terecht:

Dinsdag: 

  • Op IJburg in het Ed Pelsterpark (verzamelen in de buurtkamer van Dynamo)
  • In de Transvaalbuurt op het plein aan de Joubertstraat

Donderdag: 

  • In Betondorp bij Onderlangs (het Cruyffveld)
  • In de Indische Buurt op het Makassarplein (verzamelen bij buurthuis Archipel)

De verschillende kosten per locatie evenals de contactgegevens en overige informatie kan je vinden op de website van GoldenSports.

Wist je dat GoldenSports ook bij andere initiatieven betrokken is? Bijvoorbeeld bij ‘Oud geleerd Jong gedaan‘ waarbij studenten (online) college’s geven aan ouderen of bij ‘In je Uppie aan de lijn‘ waarbij je telefonisch leeftijdgenoten kan ontmoeten. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de nieuwsbriefedities van GoldenSports met meer informatie!