Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Renners zoeken aanmoedigers voor tijdens de Indische Buurt Run van zondag 28 mei 2023

De laatste inschrijvingen gingen hard, dus aanstaande zondag met een officieel startnummer aan de start verschijnen kan helaas niet meer. Maar uiteraard is iedereen van harte welkom om aan te moedigen bij de Indische Buurt Run 2023: Het hardloop- en wandelevenement van Amsterdam Oost!

Naast de kids run van 1 km, de 3 km wandeling voor wandelaars en de 5 km run voor lopers zijn er voor de kinderen ook diverse bonusactiviteiten. Tevens wordt iedereen uitgenodigd om een kleedje en (gezond) lekkers mee te nemen om samen te picknicken in het Flevopark.

Om 11:30u vindt de uitreiking van de “Bijzondere lopers 2023” plaats. Een ere prijs voor deelnemers met een persoonlijk en inspirerend gezondheidsverhaal. Wil jij nog iemand als “bijzondere loper” aandragen? Laat dit dan uiterlijk zaterdag 27 mei voor 18:00u weten aan de organisatie door een mailtje te sturen aan info@diversiteitsland.nl .

Vergeet niet om je in te smeren en voldoende water mee te nemen en dan… Zien we je zondag in het Flevopark om er een spetterende tweede editie van de Indische Buurt Run van te maken!

(Alle overige informatie voor de run vind je op de website van de Indische Buurt Run)