Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

OPROEP: Heb jij aanbod wat tijdens de zomerweken doorgaat? Laat het ons weten en wie weet staat jouw aanbod binnenkort in ons “Zomer Beweegaanbod 2024”!

Het klinkt misschien nog ver weg, maar vanaf zaterdag 20 juli 2024 is het zo ver en gaat ons “Zomer beweegaanbod” alweer in! Met dit aanbod bundelen we per wijk in Oost een aantal activiteiten die (ondanks de zomerweken waarin veel mensen met vakantie zijn) gewoon doorgaan. Zo hoef je je ook tijdens de zomerweken niet te vervelen en kan je altijd wel ergens terecht om te werken aan beweging en ontspanning!

Ben jij een aanbieder in de wijk en heb jij aanbod wat van 20 juli tot en met 1 september 2024 plaatsvindt? Laat het ons weten en wie weet kunnen wij jouw aanbod vermelden in onze Zomer Beweegaanbod folder! *

Neem voor de mogelijkheden contact op met onze sportmakelaar Milou van der Hoorn door te mailen naar info@fitinoost.nl of door te bellen naar 06 – 38 73 58 20.

* Ook al zouden we het heel graag willen: Het is helaas niet mogelijk om AL het aanbod wat plaatsvindt tijdens de zomermaanden te vermelden in onze folder. Heb je je aangemeld middels bovenstaande contactgegevens, dan kijkt onze sportmakelaar samen met je naar de mogelijkheden. We kunnen je dus helaas geen plek in de folder garanderen nadat je je hebt aangemeld.