Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

“Op een goed, fit en actief 2019!”, aldus Maarten Poorter

Was u er ook bij, tijdens de Fit in Oost Nieuwjaarsborrel afgelopen donderdag in Grand Café Genieten?! Zo niet, dan moeten we stiekem bekennen dat u toch wel wat gemist heeft…

Vanaf 18:00 uur toverde het café zich om tot dé ontmoetingsplaats waar buurtbewoners samen met elkaar konden proosten op het nieuwe jaar en informatie en inspiratie konden opdoen over een gezonde leefstijl. Asma’s Catering verzorgde heerlijke gezonde hapjes en Maarten Poorter, lid dagelijks bestuur Stadsdeel Oost, bracht een gezonde nieuwjaarswens uit. “Een netwerk maak je samen. Op een goed, fit en actief 2019!”, aldus Maarten Poorter.

Suzanne Leijtens van “Land van Levenslust” bracht ons een introductieworkshop “Brainfitness”. Hoe kunnen we onszelf trainen om de juiste mindset aan te nemen en hoe kan die ons helpen om onze doelen te bereiken? Door middel van een spelvorm werd het publiek uitgedaagd om hun mindset te veranderen door op creatieve wijze te proberen een banaan aan te prijzen. Complimenten voor een ieder voor u die wel tientallen redenen hebben bedacht waarom we de banaan moesten aannemen! Meer leren over brainfitness? Kom dan op 26 februari naar de uitgebreide workshop in het Mirror Centre! Meer info vind je hier.

Omdat bewegen natuurlijk ook niet kan missen in een gezonde leefstijl, was DJ Nagla aanwezig om de lekkerste nummertjes uit alle windstreken te draaien. De voetjes gingen van de vloer! Van buikdansen tot Bollywood, we hebben allerlei vrolijke dansmoves gezien.

We bedanken alle buurtbewoners die langs zijn gekomen, alle organisaties die aanwezig waren met hun informatiemateriaal, de sportleiders die paraat stonden om sport en spel aan kinderen aan te bieden en natuurlijk Grand Café Genieten voor de gastvrijheid. Samen maakten we een prachtige start van een gezond 2019!