Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Oost gaat sportief het voorjaar in!

De lente is weer begonnen! En met de lente duikt Oost volop het voorjaar in met allerlei sportieve activiteiten.

Zo kan je op zaterdag 23 maart vanaf 14:00 uur bewegen en ontspannen tijdens het “Lekker in je vel met sport en spel” evenement. Een sportieve middag in de Wethouder Verheijhal speciaal voor volwassenen en senioren. Kom beweegactiviteiten uitproberen, geniet van een stoelmassage of probeer een prijs te scoren tijdens de bingo.

Vanaf 20 maart kan je elke woensdagavond van 19:30 uur tot 20:30 uur trainen en fit worden samen met andere buurtgenoten bij “Bensfit” activiteit. Ben combineert een training van fitness en cardio-oefeningen aangepast op jouw niveau en zorgt er voor dat je je na 3 maanden weer helemaal fit voelt. De activiteit vindt plaats in de Dapperzaal, maar bij mooi weer wellicht ook af en toe in de buitenlucht. Ideaal voor de lente!

Als je van dansen houdt, raden we je aan om “Club Dans” op donderdag 28 maart absoluut niet te missen. De Jungle tovert zich in samenwerking met Stichting Dance Connects om tot dansclub van de wijk waar jong en oud kunnen dansen op wereldse muziek. Vanaf 20:00 uur kunnen de voetjes van de vloer op de heerlijkste grooves van reggae tot funky Afro-Latin en alles daar tussenin!

Wil je in beweging komen, maar kan je vaak niet kiezen waar en met wat je wilt beginnen? Dan biedt de nieuwe “Sportinstuif” vanaf zaterdag 6 april op Zeeburgereiland zeker uitkomsten. Bij deze activiteit onder begeleiding van trainster Loes hoef je namelijk helemaal niet meer te kiezen! Kom bijvoorbeeld bal- en racketsporten beoefenen, ontspan met yoga of wordt al dansend fit met aerobics (bewegen op muziek).

Doe jij ook mee met de Fit in Oost-beweging?!

Alle flyers van bovengenoemde activiteiten staan onderaan dit bericht