Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Online fit training en stoelgymsessies door Sciandri

We vinden het geweldig om te zien hoe zo ontzettend veel organisaties zich in tijden van corona blijven inzetten om bewoners fit te houden vanuit huis. Sciandri die normaal stadsbreed diverse beweegactiviteiten aanbiedt, heeft ook volledige beweegactiviteiten online geplaatst. Speciaal voor volwassenen, 65+ers en bewoners van verzorgingstehuizen! Benieuwd naar welke beweegactiviteit bij jou past? Bekijk dan hieronder het programma van Sciandri: 

FIT training

Elke maandag van 19:00 tot 20:00 uur en donderdag van 10:00 tot 11:00 uur LIVE met de SCIANDRI stay at home FIT training voor volwassenen en 65 plussers. Dit is live te volgen via het Youtube kanaal van Sciandri. Iedereen kan vanuit huis op zijn eigen niveau deelnemen aan deze training. 

 

Stoelengym

Elke dinsdag van 14:15 tot 15:15 uur is er een LIVE stoelengym activiteit. Dit zijn allerlei oefeningen die op of naast de stoel uitgevoerd kunnen worden. Deze live trainingen worden ook uitgezonden in een aantal verzorgingstehuizen in Amsterdam. Ook deze activiteit is te volgen via het YouTube kanaal van Sciandri

Kan je de activiteit op het moment van de live uitzending niet bijwonen? Geen probleem! Want via het YouTube kanaal zijn alle lessen terug te vinden! 

Alvast een voorproefje van hoe een les er uit kan zien? Bekijk dan de YouTube video hieronder en doe eventueel alvast lekker mee!