Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Nieuwe cursisten “Leider Sportieve Recreatie” niveau 3 enthousiast van start

Grote kans dat jij binnenkort één of meerdere cursisten van de cursus “Leider Sportieve Recreatie niveau 3” in de wijk aantreft, want sinds donderdag 3 november is er weer een nieuwe groep gemotiveerde buurtbewoners gestart!

De cursus, die in totaal een half jaar in beslag neemt, leidt cursisten op om op zelfstandige wijze beweegactiviteiten in (bijvoorbeeld) de buurt op te zetten en uit te voeren. Tijdens de cursus leren de cursisten de theorie van het “les en leiding geven”, maar gaan ze juist ook veel in de praktijk aan de slag. Welke beweegvormen en activiteiten zijn er? Hoe leg je deze uit aan een groep deelnemers? Hoe bouw je een les op en hoe waarborg je de veiligheid in een les? Zo maar een greep uit de lesstof waarmee de cursisten aan de slag gaan.

Een groot onderdeel van het volgen van de cursus is het opdoen van praktijkervaringen. En waar kan dat nou beter dan bij de diverse beweegactiviteiten die Oost al rijk is?! Kom je dus ergens de aankomende maanden een van de cursisten tegen tijdens een beweegactiviteit of een buurtevenement, vergeet ze dan niet veel plezier en succes te wensen!

Stadsdeel Oost organiseert met regelmaat workshop- en cursusaanbod voor buurtbewoners die zich op sportieve wijze willen inzetten in de buurt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze sportmakelaars Marleen en Milou door te mailen aan info@fitinoost.nl of te bellen naar 06 – 38 73 58 20