Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Na de ijzel weer veilig op de fiets

Hoewel fietsen met deze sneeuw en ijzel wellicht niet het eerste is waar je op dit moment aan denkt, is het natuurlijk straks als het weer veilig kan heerlijk om weer de fiets op te kunnen stappen!

Het landelijke initiatief ‘Doortrappen‘ vindt dat iedereen in Nederland de gelegenheid moet hebben om veilig per fiets op pad te kunnen gaan. Daarom hebben zij een wijzer ontwikkeld om te kijken welke fiets het beste bij je past, geven ze tips om veilig op de fiets te stappen, organiseren ze (wanneer dit weer mogelijk is) fietstochten en kan je deelnemen aan zogenoemde ‘fietsfit’ oefeningen. Je leest er alles over op hun website!

Heb je nog nooit gefietst en zou je dit wel willen leren? Of misschien heb je al een hele tijd niet meer gefietst en wil je graag weer oefenen? Dan kan je terecht bij Amina en Fatima van ‘Fietsvriendinnen Actief’ of bij Nagla van Stichting Boost. Deze powervrouwen geven fietslessen in Amsterdam Oost. Wil je met hen in contact komen? Laat het ons dan weten door te mailen naar info@fitinoost.nl . We brengen je graag in contact!