Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Meld je aan het voor het wandel- en hardloopevenement voor jong en oud: De Indische Buurt Run op 15 mei!

Wil jij beginnen met sporten of ben je net begonnen en vind je het gezellig om samen te bewegen? Meld je dan aan voor de Indische Buurt Run op zondag 15 mei 2022!

De Indische Buurt Run is hét hardloop- en wandelevenement voor jong en oud in Amsterdam Oost. Er is een kidsrun en er zijn routes van 1, 3 en 5 km om te wandelen of hard te lopen voor volwassenen. Maar een ding is zeker: We doen het samen!

De routes lopen door het Flevopark en deels door de Indische Buurt. Heb je de route uit gelopen? Dan ga je gegarandeerd naar huis met een mooie medaille.

Aan de Indische Buurt Run kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen! Verzeker je daarom snel van een plekje en schrijf je in via de website van de organisatie. Hier lees je tevens meer over de wandelroutes, de kosten (inc. vegetarische lunch!) en overige informatie.

Wil je graag meedoen aan de run en/of beginnen met hardlopen of wandelen, maar mis je nog een maatje om dit samen mee te doen? Neem dan contact op met de organisatoren door te mailen aan info@diversiteitsland.nl . Zij denken graag met je mee in het vinden van een buddy! 

De Indische Buurt Run is een initiatief van Salih, Sinan, Machiel en Kaylee. Allen actief in Amsterdam Oost en met een eigen inspirerend verhaal over hoe bewegen hun leven veranderden.