Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Meer rust en balans? Doe mee met de cursus Tai Chi!

In onze dagelijkse drukte is het gemakkelijk om de rust en balans kwijt te raken en minder stil te staan bij onze gezondheid. Een valkuil, maar wel een die we onder andere door middel van bewegen voor kunnen zijn! Bijvoorbeeld door Tai Chi te beoefenen: Een eeuwenoude bewegingskunst waarbij bewegingen rustig, traag en continue worden uitgevoerd en er veel aandacht is voor mindfulness.

Vanaf volgende week (dinsdag 14 september) starten er in Oost weer diverse mogelijkheden om de eeuwenoude bewegingskunst te leren. Tijdens de cursuslessen ga je aan de gang met verschillende technieken gericht op onder andere ademhaling, lenigheid, balans en meditatie.

Cursusmogelijkheden:

  • Dinsdagavond om 19:30 uur bij Servicepunt Jeruzalem (Van ’t Hofflaan 29), bijna vol!
  • Woensdagochtend om 10:00 uur bij de sporthal Wethouder Verheij (Polderweg 300)
  • Donderdagavond (voor gevorderden) om 19:45 uur bij het Brinkhuis (Landbouwstraat 63)

Voor alle cursussen geldt dat de kosten 3,50 euro per les zijn waarbij er (na een gratis proefles) voor alle lessen tot het einde van de cursus in één keer wordt betaald. Iedereen kan op elk moment van de cursus instappen.

Aanmelden voor de cursus is verplicht en kan via docent Teo Haverkort door te mailen naar teohaverkort@online.nl of door te bellen naar 06 – 12 57 90 70.