Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Kom naar het gratis Fit in Oost fysiotherapie spreekuur van Schaap Support

Heb jij een lichamelijke klacht die jou beperkt in het dagelijkse leven? Bestaat deze klacht langer dan 6 weken en gaat deze niet vanzelf over? Misschien zou het verstandig zijn om een fysiotherapeut te bezoeken, maar is geld hetgeen wat je belemmert? Kom dan naar het gratis fysiotherapie spreekuur van Fit in Oost!

Elke woensdagmiddag van 13:30 – 14:30 uur kan je in de Waaier (Obiplein 115) terecht bij Tilaka van Schaap Support. Binnen een uur probeert zij duidelijk te krijgen:

  • Waar je klacht vandaan komt.
  • Hoe deze klacht heeft kunnen ontstaan.
  • Hoe je hier zelfstandig van af kunt komen.

Dit doet zij door middel van een vraaggesprek, een lichamelijk onderzoek en het geven van adviezen en/of oefeningen.

Wil jij je weer voort kunnen bewegen zonder beperkingen? Plan dan snel je gratis afspraak bij Tilaka in! Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@schaapsupport.nl . Vermeld in je mail voor welke klacht je komt en welke datum jou het beste uitkomt. Dan neemt Tilaka snel contact met je op.

Tilaka Schaap is leefstijlcoach, fysiotherapeut, bewegingswetenschapper en personal trainer. Binnen haar onderneming “Schaap Support” combineert zij al deze disciplines om jou het beste te ondersteunen op weg naar een gezonde leefstijl.