Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Kom naar de uitreiking van de “Beste Doortrapper van 2022” uit Amsterdam Oost

Mede door te fietsen, blijven we allemaal langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Het programma Doortrappen heeft de ambitie om ouderen zo lang mogelijk veilig én met plezier te laten fietsen. Ook in Amsterdam Oost fietsen 55+ers met veel plezier door het stadsdeel en daarbuiten met de fietsclub vanuit Doortrappen.

Begin augustus is Doortrappen van start gegaan met de campagne ‘Beste Doortrapper 2022’. Hierin zijn ze per stadsdeel op zoek gegaan naar de beste doortrapper: Iemand die een bijzonder fietsverhaal heeft, veel fietst, maar bovenal ook veilig fiets. Iedereen van 55+ kon genomineerd worden of zichzelf nomineren. In elk stadsdeel is inmiddels een winnaar gekozen die in het zonnetje wordt gezet.

De winnaar van Amsterdam Oost wordt in het zonnetje gezet op vrijdag 9 december door de organisatie van Doortrappen en door Rick Vermin, lid van het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost.

Iedereen is van harte welkom om tijdens dit moment aan te sluiten aan de koffietafel en in gesprek te gaan met de aanwezige ouderen en Rick Vermin over (veilig) fietsen in de stad. Tevens wordt er een verkeersveiligheidsquiz georganiseerd, kan je een gratis fietsspiegels bemachtigen, tips krijgen over fietsen in de drukke binnenstad en wordt aan de verkozen ‘Beste Doortrapper’ een bokaal uitgereikt.

Wees welkom en sluit aan tijdens dit feestelijke moment met koffie, gebak en een goed gesprek! (aanmelden niet nodig)

LOCATIE: Servicepunt Jeruzalem (van ’t Hofflaan 29, klein Jeruzalem)

TIJD: 13:00 – 14:00u

MEER INFORMATIE: via de website van Doortrappen