Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Kom jij een van de nieuwe beweegactiviteiten uitproberen?

Ondanks het feit dat we in bijzondere tijden leven en in beweging komen niet altijd makkelijk is, kunnen we toch met enige regelmaat nieuwe beweegactiviteiten aan ons aanbod toevoegen. Zo ook deze week. En het mooie is: De activiteiten zijn binnen de huidige maatregelen zonder problemen en op veilige wijze uit te voeren!

Heb je een zondagmiddag vrij en wil je je tafeltennisvaardigheden naar een hoger niveau dan campingniveau brengen? Kom dan van 12:30 – 14:30u (gratis!) tafeltennissen in de Buurtkamer Zeeburgereiland. Liever een keer door de weeks sportief bezig zijn op muziek? Dan kan je van 15:30 – 16:30u terecht bij de Zumba-activiteit van Deusa in de Sporthal CvT op IJburg.

Wil je meer informatie over de activiteiten en je aanmelden om deel te nemen? Kijk dan in onze beweegagenda van IJburg en het Zeeburgereiland!

Ben je zelf een sport- en beweegaanbieder, past jouw activiteit binnen de visie van het Leefstijlnetwerk en wil je jouw activiteit graag vermeld zien staan in onze beweegagenda? Stuur ons dan een mailtje via info@fitinoost.nl .