Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Kom eind april naar het ladies only sportevenement van Leider Sportieve Recreatie cursist Bouchra

Vanuit het Leefstijlnetwerk organiseren we diverse workshops en bijeenkomsten op het gebied van sport, bewegen, gezondheid en ontspanning. Een voorbeeld van het aanbod zijn de cursussen “Leider Sportieve Recreatie” niveau 1, 2 en 3. Als deelnemer van de LSR niveau 3 cursus, organiseer je als een van de cursusonderdelen je eigen sportieve evenement. Op zaterdag 29 april is het de beurt aan deelnemer Bouchra!

Tussen 14:00 en 17:00 uur zijn vrouwen van harte welkom in de sporthal Wethouder Verheij voor een sport en spelevent speciaal voor dames. Met als thema “Het effect van sporten op je fysieke en mentale gezondheid” wil Bouchra op breed gezondheidsvlak inspireren. Zo zijn er gedurende het event diverse onderdelen om aan mee te doen zoals zumba en een “sfera dansles”, maar ook een workshop over gezond eten.

Een leuk weetje is dat Bouchra het event zelf als LSR 3 cursist organiseert, maar ook samenwerkt met eerder afgestuurde sportleiders zoals Jamila en buurtorganisaties zoals stichting Assadaaka.

Wil jij deelnemen aan het ladies only sportevenement van Bouchra? Je bent van harte welkom en de toegang is gratis! Meld je alleen even aan door te bellen/appen naar 06 – 84 87 19 91.

Datum: Zaterdag 29 april

Tijd: 14:00 – 17:00u

Locatie: Sporthal Wethouder Verheij, Polderweg 300

Aanmelden: Via Bouchra, 06 – 84 87 19 91