Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Inspiratiebijeenkomst speciaal voor professionals uit Oost | 14 november 2019

Ben jij actief als professional (betaald of onbetaald) in Amsterdam Oost op het gebied van een gezonde leefstijl? Wil je graag weten wie er nog meer in Oost actief zijn op dit gebied en heb je zin in nieuwe inspiratie? Kom dan naar de inspiratiebijeenkomst van het Leefstijlnetwerk op donderdag 14 november in Grand Café Genieten

Tijdens de bijeenkomst staat het thema “diversiteit” centraal. Hoe kijken we naar en benutten we diversiteit? Wat doen we met onze vooroordelen en hoe krijgen we beweging in vastgeroeste beelden? Wat doen we met de vooroordelen over bewegen en diversiteit: ‘sport is toch niks voor mij’, ‘maar daar doen moslim vrouwen toch niet aan mee!’ , ‘maar vluchtelingen zullen toch nooit samen gaan sporten met homo’s?’.

Marten Bos gaat tijdens de inspiratiebijeenkomst door middel van een interactieve lezing dieper in op deze vraagstukken. Daarnaast lanceren we onze nieuwe website en zijn er diverse workshops te volgen. Beweegcoach Anette geeft een workshop over “kennismaken” en sportleider Bibi neemt je mee in haar workshop “lachen”.

Wij zorgen voor een gezond hapje en drankje zodat jij naast het deelnemen aan het programma ook met een gevulde maag kennis kan maken met je (mede)netwerkleden!

Neem jij deze bijeenkomst een nieuwe professional mee die zich nog niet eerder bij het Leefstijlnetwerk aangesloten heeft? Dan verrassen wij je met een cadeautje ter ontspanning! Voorwaarden: Vermeld de nieuwe professional die je graag mee wilt nemen bij je aanmelding. We hebben maar 10 ontspanningscadeaus te vergeven, dus wees er snel bij want op = op!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan Marleen van den Heuvel: marleen.van.den.heuvel@amsterdam.nl . Ken je mensen voor wie deze inspiratiebijeenkomst ook wat zou kunnen zijn? Nodig ze dan vooral uit om ook aanwezig te zijn bij de bijeenkomst!

We hopen je te mogen ontmoeten op donderdag 14 november!