Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Het Leefstijlnetwerk feliciteert de deelnemers van de cursus Leider Sportieve Recreatie niveau 1 met het behalen van hun certificaat

De tijd is voorbij gevlogen sinds de start van de cursus Leider Sportieve Recreatie niveau 1 (π˜₯𝘦 𝘭𝘒π˜₯π˜ͺ𝘦𝘴 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘦π˜₯π˜ͺ𝘡π˜ͺ𝘦) in februari 2023!

In het weekend van 18 maart mochten maar liefst 28 deelnemers het certificaat voor het volbrengen van de cursus in handen nemen. En een deel van de cursisten wil zich ook graag aanmelden voor de vervolgcursussen!

Tijdens de laatste bijeenkomst hebben de dames aan elkaar lesgegeven en daarbij diverse spellen gespeeld. Bijvoorbeeld limbodansen, boogschieten, badminton en de “toren van Pisa”.

Andere onderdelen die gedurende de gehele cursus aan bod zijn gekomen zijn o.a. een speluitleg geven aan de hand van een 10-stappen plan, opbouwen en voorbereiden van lessen aan 4-12 jarigen, positief coachen en EHBSO (𝘌𝘦𝘳𝘴𝘡𝘦 𝘏𝘢𝘭𝘱 π˜‰π˜ͺ𝘫 𝘚𝘱𝘰𝘳𝘡𝘰𝘯𝘨𝘦𝘷𝘒𝘭𝘭𝘦𝘯).

We feliciteren alle cursisten met het behalen van hun certificaat en kijken er naar uit om hen sport- en spellessen te zien geven in Amsterdam Oost!

Wil jij zelf misschien ook wel een van de cursussen van het Leefstijlnetwerk volgen? Bijvoorbeeld de cursussen “Leider Sportieve Recreatie” of “Buurtsportleider volwassen en senioren”? Neem dan contact met ons op voor meer informatie door te mailen aan info@fitinoost.nl of door te bellen naar 06 – 30 16 11 99.