Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

GoldenSports hervat lessen in Amsterdam Oost per 13-04-’21

Heb je het buitensporten met GoldenSports de afgelopen maanden ook zo gemist of wil je juist ontdekken hoe fijn het kan zijn om te bewegen in de buitenlucht? Dan hebben we goed nieuws voor je, want GoldenSports is sinds vorige week weer van start op diverse plekken in Amsterdam Oost!

GoldenSports is er speciaal voor 55+ers die graag in de buitenlucht aan hun spierkracht, conditie en balans willen werken. Daarnaast wordt ook de coördinatie en lenigheid niet overgeslagen. Wil je meer informatie over de activiteiten, deelname en kosten? Bezoek dan de website van GoldenSports of klik hieronder op de namen van de locatie voor de contactgegevens.

  • Locatie IJburg: Elke dinsdag van 10:30 – 11:30u, verzamelen bij de buurtkamer Ed Pelsterpark (kosten 3,- per keer*)
  • Locatie Watergraafsmeer: Elke dinsdag van 10:30 – 11:30u, verzamelen bij Veld 14 Sportpark Middenmeer Voorland (kosten 4,- per keer*)
  • Locatie Betondorp: Elke dinsdag van 10:30 – 11:30u, verzamelen bij Onderlangs Cruyffveld Betondorp (kosten 4,- per keer*)
  • Locatie Transvaalbuurt: Elke dinsdag van 10:30 – 11:30u (vanaf 7 mei ook op vrijdag), verzamelen bij het Albert Wittenbergplein aan de Joubertstraat (kosten 3,- per keer*)

Binnenkort hervat ook de locatie in de Indische Buurt haar lessen en vanaf 1 juni 2021 wordt er ook gestart in Amsteldorp en op Zeeburgereiland. Hou de website van GoldenSports in de gaten voor meer informatie over deze locaties of neem contact op. Mailen kan naar info@goldensports.nl of bel naar 06-14283490.

We wensen iedereen een fijne (her)start met GoldenSports!

*GoldenSports hanteert lagere prijzen voor minima. Meer informatie is te vinden op de website. 

(Fotobeeld: GoldenSports)