Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Gezondheidsbevoorderaar Joanna brengt gezondheidsrevolutie met broccoli en havermout

Ze is jullie hopelijk niet onbekend: Joanna Krużycka, gezondheidsbevoorderaar in Amsterdam Oost en tevens ‘vrienden van’ het Leefstijlnetwerk. Haar missie? Buurtbewoners uit Oost enthousiasmeren voor het maken van gezondere eetkeuzes. Die eetkeuzes blijken niet altijd even moeilijk, maar zijn wel heel hard nodig. De feiten liegen er niet om. Wist je namelijk dat maar 1% van de kinderen en maar 5% van de volwassenen voldoende groente binnenkrijgt? Daar valt nog veel winst te behalen!

Joanna’s manier om deze winst te behalen werkt aanstekelijk: Laagdrempelig, duidelijke kennisuitwisseling en vooral met veel plezier en bevlogenheid! Deze bevlogenheid bleef niet onopgemerkt. Mug Magazine interviewde Joanna met als resultaat een mooi gesprek over gezondheid, voeding en ook niet geheel onbelangrijk: Haar heerlijke recept voor havermoutbroccolidadelballetjes met kokos.

Je leest het interview op de website van Mug Magazine. Zeker een aanrader als je geïnspireerd wilt raken en benieuwd bent naar wat er allemaal gebeurd in Amsterdam Oost op het gebied van gezondheidsbevoordering.

Sluit jij je ook aan bij de gezondheidsrevolutie van de buurtbewoners uit Oost?!