Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Gelukkig nieuw(jubileum)jaar!

Ja, hoor! We zijn er weer. Nadat het twee weken wat rustiger is geweest op onze kanalen, zijn we helemaal klaar om er in 2022 samen met jullie een super jaar van te gaan maken. Hoewel we dit jaar beginnen met de nodige restricties rondom COVID-19, houden we goede moed en kijken we met positieve blik vooruit. Tegelijkertijd is het starten van een nieuw jaar op deze manier niet gemakkelijk. Waar we het liefst samen met jullie zouden willen uitwisselen en bouwen aan evenementjes in het kader van een gezonde leefstijl, hebben we allemaal met onzekerheden te maken. En jullie kunnen het vast beamen: Dat plant zo lastig…

Het definitief vastzetten van plannen kan dan helaas ook niet, maar gelukkig wil dat niet zeggen dat we geen mooie plannen hebben staan voor het aankomende jaar. Het aankomende jaar is namelijk niet zo maar een jaar, maar het jaar waarin we ons 10-JARIG JUBILEUM gaan vieren! Over hoe we dat precies gaan doen houden we jullie via onze kanalen op de hoogte, maar een ding is zeker: Vieren doen we graag samen!

Denk jij nu ‘Hey, jubileumjaar! Ik heb wel een idee!‘ ? Neem dan contact op met een van onze sportmakelaars via info@fitinoost.nl of door te bellen met 06 – 30 16 11 99 (Marleen) of 06 – 38 73 58 20 (Milou). We horen graag jouw input!

Wat het jaar ons ook gaat brengen, we kijken er naar uit om het met jullie te gaan beleven. Blijf gezond en in beweging, zoek het plezier in de kleine dingen en weet elkaar (en ons) te vinden. Op een prachtig nieuwjaar vol aan voorspoed, liefde en een gezonde leefstijl!