Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Fiets wekelijks mee met ‘Doortrappen’ in Amsterdam Oost

Hou je van fietsen, wil je meer in beweging komen of vind je het gewoon gezellig om regelmatig met anderen te fietsen? Vanaf 28 mei start Dynamo  in samenwerking met ‘Doortrappen tot je 100e’ een wekelijkse fietsgroep. Iedere vrijdag willen we in kleine groepjes met elkaar mooie fietsroutes in en rondom Amsterdam afleggen. Onderweg kun je genieten van de omgeving, natuur en gezelligheid.

Verschillende afstanden en tempo’s
Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de fietsgroep. De groep wordt opgesplitst in verschillende groepen, met verschil in afstand en tempo. Zo kan iedereen, op zijn eigen niveau, meedoen. Of je nu een e-bike hebt en graag langere afstanden aflegt of juist niet meer zo goed vooruitkomt en een rustig tempo fijn vindt. Er is altijd een passend groepje voor jou.

Voor praktische fietstips of handige oefeningen kun je ook terecht op www.doortrappen.nl.


Doortrappen tot je 100ste
Mede door te fietsen blijven we allemaal langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Het programma Doortrappen heeft de ambitie om ouderen zo lang mogelijk veilig én met plezier te laten fietsen. Samen met lokale partners is Doortrappen ook actief in Amsterdam. Dit jaar worden er door heel de stad leuke fietsactiviteiten georganiseerd. De wekelijkse fietsgroep in Oost is hier onderdeel van.

 

Ook meefietsen?
Meld jezelf aan bij Jelte Brontsema via jbrontsema@dynamo-amsterdam.nl of 06-44139852. Deelname aan de wekelijkse fietstochten is gratis.

 

Praktische informatie

Startpunt:         Servicepunt Jeruzalem, Van ’t Hofflaan 29, Amsterdam

Startdatum:     28 mei 2021

Dag:                 wekelijks op vrijdag

Tijd:                 13:00 – 15:00

Route:             15 tot 30 km

Coronaproof

Tijdens de fietstochten fietsen we in kleine groepjes en op gepaste afstand. Overigens is fietsen van zichzelf al zeer coronaproof! Je kunt namelijk goed afstand houden en beweegt jezelf in de buitenlucht. Als de maatregelen het toelaten, kun je na afloop van de fietstocht terecht voor een kopje koffie of thee.