Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Ervaar het plezier van bewegen bij een van de gratis lessen tijdens de Amsterdamse sportweek

Elke Nederlander de sportclub of sport die bij hem of haar past & elke buurt een open club‘, dat is het motto van de NOC*NSF. Daarom organiseren zij al sinds jaar en dag de ‘Nationale sportweek’: De week waarin ieder gratis kan deelnemen aan diverse sportlessen in zijn of haar eigen buurt om te ontdekken hoe leuk bewegen is!

Natuurlijk doet ook Amsterdam mee met de ‘Nationale sportweek’. Over de hele stad zijn er daarom van 17 t/m 26 september diverse beweegactiviteiten te ondernemen voor jong en oud. Neem bijvoorbeeld de kanolessen van ‘Kano Op IJburg’ (KOIJ)*.

Actief op het water: gezond, rustgevend, gezellig, spannend, genieten van de natuur. Wat wil je meer? En leeftijd is daarbij nauwelijks een beperking.

Fanatiek of rustig-recreatief: bij Kano op IJburg (KOIJ) kan het allemaal. Van een ontspannend stukje peddelen na het werk, tot een gezellig kano-kampeerweekend met gelijkgestemden. Of op snelheid de golfslag van het open water trotseren op een surfski. Stap op/in, vaar weg en beleef de wereld vanaf het water.

Tijdens de Amsterdamse Sportweek laat KOIJ je graag kennis maken met hun passie op woensdag 22 september en zondag 26 september 2021! Tussen 13:00-18:00 uur kun je onder begeleiding van onze ervaren clubleden de club kajaks, SUP’s en surfski uitproberen én het vaarwater rondom IJburg leren kennen. En: je bent nooit te oud om jezelf deze beleving niet te gunnen. Dat weten we uit ervaring. Gewoon doen dus!

Wil je meevaren, meld je dan aan via info@kanoopijburg.nl. Tip: Neem droge kleren mee!

Benieuwd naar alle andere activiteiten die er tijdens de ‘Nationale sportweek’ in Amsterdam zijn te beleven? Je vindt ze allemaal op deze kaart!

 

  • Kano op IJburg is gevestigd op de zuidelijke oever van Rieteiland -Oost, naast Tennisclub IJburg. Adres: Zandzeggestraat 9, 1087 SL Amsterdam.