Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Doe mee met de ‘Boost je Buurt’ challenge en maak Oost een stukje mooier en beter!

Heb jij een idee om ons mooie stadsdeel nog mooier en beter te maken voor haar inwoners? Dien jouw idee dan in bij de ‘Boost je Buurt’ challenge en maak kans om jouw initiatief uit te voeren (inclusief budget!)! 

Onze stad kent diverse maatschappelijke uitdagingen. En gelukkig kent onze stad ook velen inspirerende inwoners met krachtige ideeën! Met de ‘Boost je Buurt’ challenge roept de Gemeente Amsterdam Amsterdammers op om hun ideeën te delen. Uit elk stadsdeel worden vervolgens 3 à 4 ondernemers gekozen die hun idee mogen presenteren tijdens de finale. In totaal  krijgen 6 winnaars de kans om hun plannen te gaan uitvoeren.

Hoewel je met zeer uiteenlopende ideeën mee kan doen met de ‘Boost je Buurt’ challenge, wijzen wij je er graag op dat thema’s zoals activiteiten voor ouderen en tegen eenzaamheid, voeding, gezonde leefstijl en bewegen thema’s zijn waar de stad graag op inzet. Daar kunnen we vanuit het Leefstijlnetwerk natuurlijk alleen maar helemaal achter staan!

Zet jij de stap om je plannen concreet te maken en doe jij mee met de ‘Boost je Buurt’ challenge? Dan duimen wij ervoor dat we jouw idee terug mogen gaan zien in de buurt!

Alle informatie over de challenge, hoe je jouw idee kan aanmelden en meer vind je op de website van ‘Boost je Buurt’. Liever contact per mail of telefoon? Neem dan contact op met Egon van Wees via impact@amsterdam.nl of 06 – 20 45 83 14.

(LET OP: Je kan je idee indienen t/m vrijdag 25 februari 23:59 uur!)