Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Doe gratis mee met de ‘Health Challenge’ van GoldenSports

“Laat de opnieuw verlengde lockdown geen excuus zijn om minder te bewegen!” moest GoldenSports hebben gedacht. Want met hun eigen ontwikkelde ‘health challenge’ bedachten zij een tof systeem wat de drempel naar bewegen weer een stukje lager kon maken.

De spelregels zijn heel simpel:

  1. Maak een klein groepje mensen met wie je de challenge aan wilt gaan. Een gezinslid, een buurvrouw, een collega of misschien wel een verwonende vriend. Alles kan, want de challenge is als vanzelfsprekend volledig coronaproof!
  2. Print ieder het formulier voor de health challenge.
  3. Hou per dag het aantal punten bij wat je verdient hebt door de verschillende beweegvormen uit te voeren. Voor een half uur wandelen of het luisteren naar de sportcast van GoldenSports verdien je bijvoorbeeld 1 punt. (het aantal punten wat je kan verdienen per soort beweegactiviteit staat onder aan het formulier van de challenge)

Wil je challenge nog een stapje serieuzer aanpakken en meedingen naar de hoofdprijs? Mail dan aan het eind van de challenge jullie formulieren naar GoldenSports en maak kans op een gratis training voor jullie groepje! Mail voor meer informatie over deze actie naar info@goldensports.nl en kijk hoe jij met jouw groepje mee kan doen. (voor de hoofdprijs moet je challengegroepje bestaan uit minimaal 4 mensen)

Natuurlijk kan je ook prima meedoen zonder voor de hoofdprijs te gaan. Bewegen kan immers altijd en zeg nou zelf: De echte hoofdprijs is jullie eigen goede gezondheid!