Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

De ‘Wij houden van Oost’ krant biedt hulp in bijzondere tijden

De buurtbewoners uit Oost een hart onder de riem steken en ze juist in deze tijden laten weten dat er hulp is.” Het was het idee van stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter. Dynamo Amsterdam en Civic Amsterdam sloegen de handen ineen en vertaalden de wensen naar de ‘Wij houden van Oost’ krant.

Wat is er te doen in Oost? Waar kan ik hulp krijgen? Hoe blijf ik fit? Waar kan ik eventueel aansluiten voor vrijwilligerswerk? Op deze en vele anderen vragen krijg je in de krant antwoord of word je verwezen naar organisaties die je antwoorden kunnen geven.

De krant is sinds deze week hier online te lezen, maar ligt met grote waarschijnlijkheid ook thuis in je eigen brievenbus. Heb je de krant niet in een papieren exemplaar ontvangen, maar wil je dit wel graag? Mail dan je adres naar communicatie@dynamo-amsterdam.nl of naar info@civicamsterdam.nl . Zij zorgen ervoor dat je een papieren exemplaar ontvangt!

Heb je vragen over beweegaanbod en fit blijven in deze bijzondere tijden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@fitinoost.nl . We helpen je graag verder!