Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

De beweegdag & fit-test is terug van weggeweest en jij kan weer meedoen!

Op maandag 18 oktober organiseert Fit in Oost in samenwerking met sportleiders de beweegdag. Ontdek op een veilige manier tijdens de verschillende beweegworkshops welk sportaanbod bij je past. Daarnaast kan je meedoen met een fit test, meer leren over gezonde voeding en helpen wij je de weg naar beweegaanbod in uw eigen wijk te vinden.

Heb je interesse om zelf andere buurtbewoners te begeleiden bij beweegactiviteiten? Wellicht is de cursus ‘Buurtsportleider volwassenen en senioren’ dan wel iets voor jou! Tijdens de beweegdag geven we je meer informatie over de cursus en kan je je eventueel gelijk aanmelden om deel te nemen.

Programma: De beweegactiviteiten binnen het programma zijn nog onder voorbehoud, maar je kan  onder andere denken aan bewegen op muziek, thai chi, gymnastiek, tafeltennis en moderne dans.

Aanmelden: t/m 14 oktober via info@fitinoost.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer of via sportmakelaar Marleen van den Heuvel door te bellen naar 06 – 30 16 11 99.

Meer informatie: Neem contact op met de beweegcoach uit Oost, Lara de Jong, door te bellen naar 06 – 39 43 54 72.

Belangrijk: Het leefstijlnetwerk werkt met de door het RIVM opgestelde maatregelen voor een veilige omgeving. Denk aan voldoende beweegruimte, aanwezigheid van desinfectiemateriaal en een maximaal aantal deelnemers per activiteit. Ook verzoeken wij je om thuis om te kleden en te douchen om drukte in de kleedkamers te vermijden. Let op: Je moet bij aankomst in de corona check app kunnen aantonen dat je gevaccineerd bent, corona hebt gehad of een recente negatieve testuitslag hebt.

Heb je coronaklachten zoals hoesten, verkoudheid en koorts, dan verzoeken wij je vriendelijk om thuis te blijven.