Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

De aanmeldingen voor de Indische Buurt Run 2023 zijn geopend en jij kan meedoen!

Heb jij je wandelschoenen al uit de kast gehaald? Op 28 mei kan je ze goed gebruiken tijdens de tweede editie van de “Indische Buurt Run”!

De Indische Buurt Run is een initiatief van Salih, Machiel en Kaylee. Ze hebben een groot maatschappelijk hart, veel binding met de Indische Buurt en ieder hun eigen persoonlijke verhaal over hoe bewegen hun leven veranderde. Eind 2021 vatte ze daarom samen het idee op om iedereen, jong en oud, het “kampioensgevoel” van een event te geven. Zo gezegd zo gedaan: Op 15 mei 2022 vond de eerste editie van de Indische Buurt Run plaats!

Ook dit jaar bestaat de run weer uit drie afstanden om aan mee te doen. Zo kunnen kinderen zich opgeven voor de KidsRun van 1 km en kunnen volwassenen zich aanmelden voor de 3 km wandelroute of de 5 km hardlooproute.

Wil jij graag meedoen, maar wil je dit liever niet alleen doen of zoek je wat extra (wandel)begeleiding? Neem contact op met de organisatie en dan matchen zij jou aan een wandelmaatje!

Voor wie ren jij dit jaar? Voor je vader, je moeder, een sterkere wijk, voor je buurvrouw of misschien wel voor heel iemand anders?! Voor wie of wat je ook rent, jouw verhaal doet er toe en je bent van harte welkom.

Wacht niet langer en meld je snel aan om deel te nemen! Alle informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op de website van de Indische Buurt Run.

Weetje:Dit jaar besteedt de organisatie extra aandacht aan de ziekte Alzheimer. Door een “ik-vergeet-je-niet” armbandje te kopen steun je “Alzheimer Nederland”. Tevens kan het armbandje jouzelf extra motivatie en mentale kracht geven tijdens het meedoen aan de run. Win win!