Slide 3
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Bouw op vrijdag 12 maart in je eigen woonkamer een feestje tijdens Club Dans van Dance Connects

Het allerliefst organiseert Stichting Dance Connects Club Dans weer in een zaaltje waar we met zijn allen kunnen dansen, maar daar zullen we helaas nog even mee moeten wachten. Gelukkig klinkt de muziek van DJ Socrates ook heerlijk in je eigen woonkamer. Dus heb je ook zin om samen met anderen te dansen, doe dan aankomende vrijdag lekker mee met de online Club Dans ‘Spring Again’ editie via Zoom!

Club Dans breekt los van dansstijlen en leeftijden. DJ Socrates draait plaatjes van over de hele wereld en jong en ouder zijn welkom om mee te dansen. Hadden we je trouwens ook al verteld dat Club Dans gratis is bij te wonen?

Het programma is als volgt:

16:45 uur Online Inloop
17:00 uur Gezamenlijke warming-up met aansluitend vrij dansen
18:00 uur Gezamenlijke cooling-down en afsluiting

Aanmelden voor Club Dans kan via de website van Stichting Dance Connects. Na aanmelding ontvang je vlak voor de start een link waarmee je de online omgeving van Club Dans binnenkomt.

Vind je het gebruik van Zoom lastig, maar wil je wel graag meedoen? Geen zorgen, want met de handleiding van Dance Connects wordt Zoom ook voor jou duidelijke taal.  Heb je na het lezen van de handleiding nog wat extra hulp nodig, dan kan je bellen met Floortje via 06 – 19 16 49 26. 

Beeld (foto): St. Dance Connects